TEAM

Oprichters


Ramata balde

 Ramata is 27 jaar en werkt als medisch laboratoriumtechnoloog. Later wilt zij iets betekenen voor anderen door de volgende generatie te helpen bouwen aan een betere toekomst. Ook wilt ze in de toekomst zelfstandig zijn met als doel mensen in Guinee en andere Afrikaanse landen te helpen. Daarnaast staat ze in voor de zelfstandigheid van vrouwen en wilt ze die zoveel mogelijk versterken in Afrika. Waarom Camèn belangrijk is voor haar? Educatie is een menselijk recht. Voor haar is Camèn een vzw die staat voor het basispakket dat elk kind nodig heeft.

 

Fatoumata Balde

Fatoumata is 27 jaar en studeert in haar laatste jaar rechten. Na haar bachelor is ze van plan om een master in de psychologie te beginnen. Naast haar studie werkt ze in een bank genaamd ckv. Later wilt zij graag werken als klinisch psycholoog om kinderen te kunnen ondersteunen die het moeilijk hebben. Een grote droom? Fatoumata zou graag binnen 5 jaar een school bouwen in Guinee. Met Camèn hoopt ze dit graag te verwezenlijken. Camèn is heel belangrijk voor haar, omdat educatie de eerste stap is naar een beter toekomst. Het opent deuren die mogelijks zonder studie niet open zouden zijn. Daarnaast leer je door middel van onderwijs ook op een bijzondere manier denken in het leven.

 

Mentor

Rudi Deruytter

CEO CKV bank 

Rudi is de Old timer van het team. Hij wilt als mentor de steun zijn voor het hele team om zo zijn ervaringen met de bedrijfswereld, organisaties en kinderen, met deze hechte groep te delen. In zijn jonge jaren was hij monitor bij kinderen, droeg hij kinderen een warm hart toe en hielp hij hen met hun opleidingen als begin van een betere toekomst. Zijn humor, idealisme en steun versterken het super enthousiaste team. Erg trots is hij, om de mentor van het team te mogen zijn!

Management team - België


Aista Diallo

Aista is 22 jaar en studeert de bachelor biomedisch laboratorium technologie. Later wilt zij werken in de gezondheidssector of in de farmaceutische industrie. Aista's grote droom? Ze zou graag zelf iets verwezenlijken en meehelpen aan een prachtige toekomst voor kansarme kinderen. Camèn is belangrijk voor haar, omdat Camèn haar de kans geeft om kinderen te ondersteunen die het moeilijk hebben en ook is ze heel dankbaar om door Camèn iets te kunnen betekenen voor the homeland.


Mariam Diallo

Mariam is 21 jaar en studeert de educatieve bachelor secundair onderwijs. Later wilt ze graag leerkracht secundair onderwijs worden in het derde graad. Een droom? Mariam wilt iets betekenen voor kinderen die niet naar school kunnen gaan. Om dit te kunnen waarmaken hoopt ze met Camèn een school te bouwen in Guinee. Gepaard met haar studie is Camèn heel belangrijk voor haar, omdat ze vindt dat ieder kind de kans moet hebben op een educatie. Het is de eerste stap naar een mooie toekomst. Door Camèn heeft ze kansarme kinderen in Guinee kunnen helpen om naar school te gaan en helpt ze kinderen in België, die het moeilijk hebben in het onderwijs.

Hassanatou Diallo

Hassanatou is 18 jaar en studeert de richting humane wetenschappen. Later wilt ze graag ondernemer worden of in de medische sector terecht komen, omdat ze mensen heel graag helpt en later een eigen kliniek zou willen bouwen in Guinee. Waarom Camèn belangrijk is voor haar? Eerst en vooral vindt ze het fantastisch dat ze Camèn samen met haar vrienden en familie mag runnen. Daarnaast vindt ze het geven van kansen aan kinderen om naar school te gaan, het mooiste dat je kan doen. Ze gelooft dat als je kinderen die de kansen niet hebben een kans geeft om iets op te bouwen, zij dat met beide handen zullen grijpen om zo hun dromen waar te kunnen maken. Ze is dankbaar dat ze de kans heeft gekregen om zo veel families blij te kunnen maken door hun kinderen naar school te zien gaan, die daar eerst de kansen niet toe hadden.


Management team - Guinee Conakry


Mamoudou Barry 

Mamoudou is 28 jaar en werkt als bouwkundig ingenieur jij ABB Sarl. Camèn betekent voor hem de realiteit van zijn dromen. In het leven bestaat er niets beters dan een ander te helpen. Zo is er niets mooier dan een ander te helpen, kans te krijgen op onderwijs.

Mariame Bah

Mariame is 37 jaar. In haar studiejaren, studeerde ze economie. Naast dat ze lid is van Camèn is ze ook leerkracht. Ze vindt het erg leuk om leerkracht te zijn en wilt dat graag ook blijven doen. Waarom Camèn belangrijk is voor haar? Door Camèn heeft zij ouders kunnen helpen die niet over de financiële middelen beschikken om hun kinderen naar school te sturen.

Mamadou Oury Sow

Mamadou Oury is 28 jaar. In zijn studiejaren, studeerde hij computermanagement en sociologie. Momenteel werkt hij in een vzw van Wikipedia. Naast lid te zijn van Camèn wilt hij graag verder bezig zijn met verschillende projecten. Wat Camèn voor hem betekent? Camèn is belangrijk voor hem, omdat Camèn hem al in staat heeft gesteld arme kleine kinderen te helpen naar school te gaan

Abdoulaye Balde

Abdoulaye is 27 jaar en werkt als journalist. Later wilt hij een docent in communicatie worden. Wat Camèn voor hem betekend? Op lange termijn is Camèn een hoop voor hem, om kinderen te helpen naar een prachtige toekomst.

Amadou Diallo

Amadou is 23 jaar en is een student. Door lid te zijn van Camèn heeft hij er al veel aan gehad. Het heeft hem kinderen doen steunen die later een mooie kans hebben op een toekomst.