management team

Natacha Daans 

Natacha Daans is een meisje met een passie voor rechten en politiek. Ze studeert Rechten aan UAntwerpen. Daarnaast is ze dol op haar grote familie, vrienden en dieren. Haar favoriete bezigheden zijn lezen, schrijven en vooral bijleren.

Natacha ziet educatie als een deur die nieuwe werelden opent. Helaas blijft voor veel kinderen deze deur gesloten. Dit bracht haar bij Camèn: elk kind een kans op onderwijs geven.

Georgina Mozu Yankee

Op 8jarige leeftijd emigreerde Georgina Mozu Yankee samen met haar moeder, broers en zus naar België. Haar vader woonde hier reeds.

De allereerste "activiteit" die haar vader met zijn gezin plande nadat ze voet zetten in België was een bibliotheekpasje laten maken. Wat zij, in retrospect, best grappig vindt, omdat het niet een toer door België, maar een toer in de bibliotheek was. Zij begon dus ontzettend veel boeken te lezen op jonge leeftijd en hierdoor kreeg ze de taal enigszins snel onder de knie. Er waren zelfs dagen waarbij ze niet slapen kon, omdat ze doodgraag de afloop van het boek wat ze aan het lezen was wilde weten. Georgina was een ijverige lezer om het maar zo bescheiden uit te drukken. Lezen was een vertier voor haar. Door haar vader had ze snel door hoe belangrijk educatie is. Ze zei "Ik zou ook gewoon naar school kunnen gaan en dat als iets vanzelfsprekend vinden, maar door mijn vader zag ik veel meer in wat ik deed. Hij zei altijd "als jullie hard werken, kunnen jullie de mensen om jullie heen helpen." Ze is ervan overtuigd dat het door deze woorden kwam dat ze graag in de medische wereld heeft willen staan. Momenteel studeert ze om een Medische laboratoriumtechnoloog te worden, wat ze eigenlijk als plan b opleiding beschouwt, want haar plan a is nog altijd dokter worden om hopelijk later deel te mogen zijn van Artsen zonder grenzen.